Българското Онкологично Научно Дружество Ви дава възможност да направите онлайн консултация с нашите специалисти. Тази услуга има за цел да Ви улесни, в случаите когато физическото Ви присъствие е затруднено – намирате се далече, включително извън страната, или по някаква причина мобилността Ви е ограничена. Може да използвате нашата възможност за онлайн консултация, за да получите второ мнение от наш специалист. 

Преди да запазите онлайн консултация, моля сканирайте всички налични документи, които имате за Вашето заболяване и ги изпратете на имейл: bcss@abv.bg като посочите и трите имена на пациента. 

По време на консултацията ще получите информация за възможностите за Вашето лечение, както и за необходимостта от провеждане на допълнителни клинични прегледи и/или специфични изследвания. 

За регистрация за онлайн консултация, може да попълните регистрационната форма и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа. 

Полета в регистрационната форма:

*Ако не успявате да прикачите файловете, защото са много големи, може да ни изпратите линк с тях от WeTransfer или друга платформа за прикачане на документи.